Polis polis

Hej!

Vi hade en underbar kväll i TELLUS bland alla dödliga människor. Verkligen trevligt att träffa andra raser och vi uppskattar att ni uppskattar oss.

Spelningen i Falköping gick också väldigt bra. Här kommer en sann historia, efter att vi hade handlat på McDonalds som vanliga människor brukar göra så blev vi stoppade av två feminina dominanta varelser som kallade sig för "poliser". De tyckte nämligen inte om att vi såg ut som vi gjorde. Jag trodde rasism mellan raserna hade försvunnit i Sverige? Avskyvärt. Men när vi envisade och demonstrerade att det var så vi såg ut och vi kan inte ändra färg eller utseende på vår päls så lät de oss vara och önskade oss en trevlig kommunikationsväg med er människor på Ungdomens Hus i Falköping. Det gick underbart!


Vi längtar till Tibro. Vi har aldrig varit där, det blir fascinerande.



/Bröderna VERKstaden.

Kommentarer
Postat av: Kia

Hej, jag har blivit en av de tio finalisterna som tävlar om att bli dagens blogg hos emmelist blogg, och jag skulle uppskatta ifall ni röstade på mej! SNÄLLA.

Rösta här, http://emmelist.blogg.se/2010/march/finalisterna-i-dagens-blogg.html#comment JAG ÄR NUMMER 5. ;) tack i förskott! ha de bra!

2010-03-05 @ 13:54:51
URL: http://kiiika.blogg.se/
Postat av: Victoria

2010-03-05 @ 14:02:19
URL: http://nineintheafternoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0