Popcorn?

Ta fram lite popcorn, här har ni tre videoklipp att titta på.

VERKstaden - I MIN MUN (Med lyrics)
VERKstaden - I MIN MUN (med flummig video)
VERKstaden - VIKTIG (musikvideo!?)



I slutet av alla tre finns det smakprov på vår nya singel ;) lite olika stycken från låten på alla tre, så lyssna och njut!

VERKstaden - I MIN MUN (med flummig video)




VERKstaden - I MIN MUN (Lyrics)




VERKstaden - VIKTIG (Musikvideo?!)


19e juni.

19e juni smäller det näst-största eventet i år.

T.I


Titta vad man fick i sin inkorg av tenstafolket. Inbjudan till T.I spelningen i Stockholm. Första spelningen någonsin i Sverige för Stockholm. Adam Tensta är förband! Endast inbjudna får komma in, tyvärr!




AKA


Idag har vi spelat in en ny låt. Åtta timmar senare så låter det helt okej ändå! :) Så vi får se när releasen blir på den låten! Men det kommer, utan tvekan, bli helt fucking off the hook! Jag är sjukt nöjd och big upp till J9 för mixningen och gästvänligheten! Big upp till DR.BLOOD för beatet och tålamodet! Big upp till Kim Caesar, för vi alltid ger han big upp!



1000volt i Falköping!!



Kim Caesar tog bilderna!!

Tänd ett ljus

Vila i frid.


Stockholm


Jag hade en helt galen dagar och nätter i Stockholm! Brudar, Bowling, Bira, Bio, Bussar, Casino, Clash of the Titans, Kebab, Folk, Hägerstensåsen, Hjortar, Heron city, Modevisning, Musik, Mongoliskt, Max, McDonalds, MMA, Motion, Skärholmen, Stockholm, Spelhall, Gärdet... Ja det är la några nyckelord...

Jag vill först och främst tacka Kim Caesar, som var fotograf och personligt stöd, sedan vill jag tacka alla affärer, bio-salonger och dylikt som godkände mitt utseende offentligt, vill även tacka den fina kommisarien som inte valde batongen utan bara -nästan- bröt av min arm! TACK.

Jag orkar inte gå på detalj med allt vi gjorde, ni får läsa nyckelorden och fantisera själva, det var sjukt underbart i alla fall och jag saknar redan Hufvudstaden.




Bild på Adam Tensta och Sågen från VERKstaden. Vi chillade lite och visade upp kommande låtar, han diggade! And that's his cool, and you just can't take it off.


Godnatt!

~

 

Adam Tensta


Imorgon åker vi till Stockholms stad! Med oss tar vi vår fotograf och producent Kim Caesar, samt vår manager och producent Alexander Morad. Med två producenter vid vår sida ska vi besöka den legendariska mannen vars coolhet inte går att peta bort, Adam Tensta. Förhoppningsvis hinner vi göra lite magi ! Blir spännande att se vad han har för tankar och idéer!


Det här är Adam Tensta.

Länge Leve Storebror




DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT
DOWNLOAD IT



Lyckad inspelning


Hallå Hallå!

Igår var det en hel dag i Skövde hos Arne Holmdahl där vi spelade in vår nya singel. Den lär bli magisk och är i mixningsfasen nu! Förhoppningsvis bara en tidsfråga innan den är på mitt skrivbord! Ett väldigt lyckat samarbete som bör göras om!

På onsdag åker vi nog till Stockholm för att besöka Adam Tenstas studio och förhoppningsvis blir även det minst lika lyckat!

Så höll ögonen och öronen öppna!

Du vill veta vad som händer...
är förblindad av röken och median som äger konspirationerna om world trade center!




/VERKstaden

Storebroder


VERKstaden håller på med att planera årets schema gällande inspelning av låtar, musikvideos och överhuvudtaget, spelningar. Vi har fått otroligt många mejl om att spela på privatfester, födelsedagsfester, festivaler och andra arrangemang. Vi tackar otroligt mycket för detta. Om vi väljer att tacka nej så har det nog med att vi planerat in något annat den dagen eller att det är för långt för oss att åka eller någon annan anledning (vi har mejlat er orsakerna)

Men vi föredrar helt klart privatfester och födelsedagsfester så fortsätt mejla in som galningar [email protected].

Idag ska vi åka till Arne Holmdahl för att spela in vår nya låt på hans underbara beat i hans studio. Det kommer bli roligt. Den femte bär det sig nog av att åka till Stockholm för att hälsa på Adam Tensta i hans studio och se vad som händer där.

Vi väntar fortfarande på bilder från vår fotograf, det kommer nog snart!

Vill ni boka oss får ni höra av er snarast!
(Vi ställer VÄLDIGT SÄLLAN upp på intervjuer till tidnignar och dylikt)

Med VERKliga Hälsningar.
VERKstaden


Ulricehamn


Hej hej!

Vi spelade på Ulricehamn och det var trevligt. Vi blev inte stoppade av polisen på vägen vilket var ännu trevligare. Spelningen gick galant och vi vann 500 spänn, ett diplom och massa t-shirts, riktigt trevliga killar som arrangerat hela grejen. Dock hade vi lite problem med några tjejer som nästintill misshandlade en av oss och försökte dra loss hans skinn, de trodde han hade en luva på sig men insåg att det inte gick att dra av den. Varje spelning ska det alltid vara någon viktigpetter som försöker dra loss något som inte går att dra loss... tragiskt...

Men en underbar spelning och tack för allt Larus Canus!!

Bilder kommer nog när bilderna kommer....


VERKstaden.

RSS 2.0