Vem vare som kasta

Säg vem det va' fucking va!



Ny singel


Jaa, ni som var i Tibro fick höra denna nya singel " I Min Mun " och alla i skövde som tittade på oss på privatfesten fick höra "Batman i Baren, Kommer och I Min Mun".. några nya låtar som kommer inom en framtid :) Men ni andra kanske vill ha ett smakrpvo på "I Min Mun" ?



Hej



Ärligt nu, med handen på hjärtat, brukar du fika som en fikus?

NY LÅT!!!



GLÖM INTE RÖSTA PÅ OSS!! DET KOMMER BLI SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NAJS OM VI VINNER!!!!
http://www.metroonstage.com/artist/verkstaden
http://www.metroonstage.com/artist/verkstaden
http://www.metroonstage.com/artist/verkstaden


Där hör ni även den nya mixade varianten av Om Man Fikar.
Det finns en ny video till denna ny mixade version av Om Man Fikar på Youtube. Vi kände att det var dags eftersom alla i partybussen ständigt sjöng "JAG FIKAR SOM EN FIKUS"

http://www.youtube.com/watch?v=R9O4OIgiNek





Det finns även att ladda ner eftersom alla verkar vilja det, på vår myspace!
www.myspace.com/theVERKstaden




RÖSTA


RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!

http://www.metroonstage.com/artist/verkstaden

BER ER ALLA GÅ IN OCH RÖSTA! VI LIGGER ETTA FÖR TILLFÄLLET! RÖSTA EN FEMMA!

FIKAR SOM EN FIKUS!


Det är sjukt mycket som står på spel och vinner vi så .. ah. ni anar bara inte! Kommer throwa den grymmaste festen och alla i hela sverige är bjudna! BARA RÖSTA!!

Bra fest


Vad kännetecknar att man har lyckats med att arrangera en riktig grym fest på en Londonbuss? Bortsett från det faktum att man arrangerade det på en Londonbuss då ;) Jo... det här :)






Jag kan la berätta om kvällen då, det har jag inte gjort. Johnnys underbara Londonbuss lämnade Falköping kvart i fem, då började festen. Med dunka-dunka musik och över 60 störtsköna människor så begav vi oss mot Tibro, när vi val anlände till Tibro efter mycket supande och festande så chillade vi ett tag, VERKstaden fick två toasts med ost, skinka och ketchup i som var jätte äckliga men bortsett från det så var personalen på Ungdomens Hus i Tibro fantastiskt goa. Vi uppträdde med Om Man Fikar, Förfesten, Viktig och så vår sprillans nya singel I Min Mun (som fick enorm uppskattning) och så var det klart! Vi begav oss tillbaka till den underbara, röra, rara, söta, glada, sköna Londonbussen. Ännu mera dunka-dunka och ännu mer sprit tills farbror blå kom och hälsa på, sirenerna tjöt och vi var tvungna att stanna. Det här är andra gången VERKstaden blir stoppade! (Det är svårt att vara svart). Som ni såg i det tidigare videoklippet vi lade upp så hade folk hängt utanför bussen och lekt vid stången, då hade uppenbarligen folk blivit oroliga och ringt polisen. Whatever, det löste sig! Vi åkte vidare mot skövde, där en började spy, några hamnade i slagsmål, medan VERKstaden funderade över vilket slags mål de skulle klara av att uppnå när de spelade på en privatfest. Det var en riktig MTV Sweet 16 fest, fast för två som fyllde 18. De hade utrustning för 50.000 gällande ljudet men de hade bara 1 mikrofon... Men vi gjorde vår grej med en mikrofon och körde Om Man Fikar, I Min Mun och två helt nya singlar, Kommer och Batman I Baren. Publiken skrek att de ville höra "FÖRFESTEN" så vi körde den accapella och orsakade multipla orgasmer i publiken. Efter det begav vi oss hem till kära Falköping där kvällen avslutades på Dagnys, och tro det eller ej, vi blev stoppade av polisen igen. Nu har alltså VERKstaden blivit stoppade TRE gånger av polisen.

Tack till
www.dagnys.se (För högtalarna och mikrofonerna i bussen)
www.Partybussar.com (för bussen of course)
http://www.flickr.com/photos/38738907@N05/sets/(Kim Caesar, vår fotograf)
http://www.myspace.com/1bitmonochrome (Kim Caesar, producent till Batman I Baren)
Kim Stennabb Caesar @ Facebook ( Kim Caesar, vår ljudtekniker )
www.theVERKstaden.blogg.se ( Kollaget som skapades av Kim Caesar, vår PR-manager)
All folk på partybussen (som gjorde det möjligt)


Btw, Grattis Till Kim Caesar, vårt födelsedagsbarn igår!

                              
Napoleon Dynamite med plattat hår                        Kim Caesar med krulligt hår

Facebook


Adda oss som vän på facebook! Flera bilder från partybussen finns uppe där! Och alla bilder från spelningar, samt information om kommande saker och ting finns där! Bli vän med oss vettja :)

www.facebook.com/Verkstaden , eller klicka på bilden nedan!



Ett litet kollage


Ett litet kollage från vår underbara PR-agent/Fotograf/Producent/Ljudtekniker Kim Caesar



Partybussen


Så, partybussen blev ju helt sinnesjukt lyckad, of course. Lite spya, lite slagsmål, lite snutar, lite strul, mycket sup, lite sex, några spelningar, ganska sinnessjukt, mycket socialt,,, helt klart suveränt.

Bilder kommer, snart som fan! Men tills dess får ni ta en titt på hur galet det var. Enjoy



Bussen


YES

Bussen blir av och det kommer vara fett, Johnny fixade fetingbussen, awesommmmmeee www.partybussar.com









Talar ut



Hammaren talar ut

Turnébuss


Hej!

Minns ni att jag sa att jag skulle komma med ett erbjudande som är HELT GALET... här är det.

Den 26 mars har vi spelning i Tibro och Skövde. Vi har en turnébuss det är en illröd dubbeldäckar londonbuss med 75 platser.

Är du intresserad att hänga med VERKstaden? Det kommer bli party, dans, alkohol, musik och privata liveshower i bussen och det kommer bli HELT GALET... Bussen åker till TIBRO och vidare till SKÖVDE för spelningen på 18årsfesten och sen vidare till SKARA för att släppa av skarafolket och sen vidare till FALKÖPING för att släppa av falköpingfolket.

Det kostar 120kr per skalle...

Så vad behöver du göra?
Hör av dig HÄR eller via mejl [email protected] 
Skriv till oss EXAKT hur många du vill ta med dig (ja, du får ta med dig massa folk).
Men detta måste göras INNAN 21 mars

Ses på den galnaste festen sedan filmen Hangover!


Musikvideo

checki-checki-checki-checki


Mötet om musikvideon med Brolinerna gick fantastiskt! De älskade våra störda idéer och såg verkligen fram att börja filma och lämna en fläck i svensk hiphouse historia. Vi ska bara finputsa på låten lite innan vi börjar och inspelningen av musikvideon bör äga rum någongång runt 2 april... Jag skulle vilja säga 1 april men då kanske ni tror att jag skämtar... HA.....

Idag har VERKstaden även spenderat en heldag i studion och repat inför bland annat spelningarna den 26 mars samt övat in de nya låtarna som ska spelas in. Även än ny låt har skrivits i samarbete med Dr.Blood och bör spelas in så snart låten med Alexander och sen låten med Arne har spelats in. Vi ska inte heller glömma samarbetet med Caesar också som vi måste spela in. Så det är mycket som ska spelas in, många datum som måste spikas men ont om tid!

Yours truly,
VERKstaden


Möte

Imorgon

Imorgon människor så har vi mötet med människa Maria och människa Ronnie Brolin. Det kommer bli spännande, vi ska diskutera den nya provocerande kontroversiella sexlåten vi har spelat in som handlar om uppfriskande saker för ens sexpartner och troligtvis för en själv om man har en gnutta respekt för vad som är socialt accepterat.

Förhoppningsvis delar de vår vision och allt går bra! Det har strömmat in flera flera sångare osm är intresserade! Tyvärr kan vi bara välja en och det har inte med att ni andra är sämre, utan vi letar ett specifikt sound, ingenting tyder på att den vi valde är den bästa, men troligtvis den sjukaste och äckligaste. Puss på er! Här kommer ett citat från en låt som inte har någonting med det här inlägget att göra.

han bjöd på en shot, en jäger och vodka/
och jag kände mig som Frej för bara BÄM ja va borta

Ny låt


Igår skrev vi en ny låt. Så kan det vara. Det är ett samarbete med Arne Holmdahl och kommer bli galet bra. Även ett projekt med Kim Caesar är klart och det blir spännande.

Den 26e mars spelar vi på Rockkarusellen i Tibro men vi spelar även på en 18årsfest i Skövde, där kommer vi bland annat för första gången spela fyra helt nya låtar som ingen levande själ hört förutom producenterna och personerna bakom maskerna. Så vi hoppas vi får underbar respons. 

VERKstaden går alltså att boka till 18årsfester, spelningar, festivaler och allt möjligt. Vi fick även förfrågan att spela i en kyrka, kan ni tänka er med de huvorna vi har?

Nu är det bara att återgå till studion och fortsätta sätta glöd på pennan, vi håller på att skriva ett manus till kommande video för nya singeln, den 16e mars har vi ett möte med Maria och Ronnie Brolin som ska driva det projektet med oss och förhoppningsvis kommer det bli underbart likaså. 






Fikar som en fikus

Sjung



VERKstaden söker en sångare/sångerska för nya singeln. Är du en sångare/sångerska? Känner du någon som kan sjunga? Tipsa!


Ciggdansen



Ciggdansen baby dansa ciggdansen baby!


Facebook


Ajja, skit i domarna! Antar att om man FIKAR är man FIKUS och om man DÖMMER är man DUMMARE.

Vi har skaffat Facebook. Vi heter Verk Staden där. Ni får väldigt gärna adda oss på Facebook, det är trevligt. Alla coola har Facebook.



Skara

Hej

Inte alla har kompetensen att förstå storheten i VERKstaden, vilket är synd som bara den! Skarajuryn var enormt orättvisa mot oss.

Var det NÅGON som tyckte vi var dåliga på Skaraspelningen? Speak now or forever hold you breath.


Photo shoot

Underbara bilder tagna av Kim Stennabb Caesar (Även okänd som Julius Caesar)

http://www.flickr.com/photos/38738907@N05/

http://www.myspace.com/1bitmonochrome





VERKstaden i mitt hjärta





V som i Vendetta, som i Varför, som i Världen men även som i VERKstaden



Men Sågen då, vad gör du med en Mejsel?


Dont do it


Egentligen är vi inte så hårda



Har man kontakter så har man


Även VERKstaden måste dricka vatten


Mitt hjärta bara pumpar skum.


RUN FOREST RUN



Står jag? eller ligger jag? eller sitter jag?



RAPPAR är man RAPPARE


EAT EAT EAT





Tack så mycket Caesar!


I'm on a horse


Old Spice, roligaste reklamen någonsin!


Bild


Frej Larsson

Jag vill ha en brud hög som frej larsson
och bög som bert karlsson.

Ja, idag spenderade VERKstaden mycket tid i studion och skrev tre nya hits och spelade in en ny låt, video kommer snart, det är till en Frej Larsson tävling. Förhoppningsvis vinner vi och får en dejt med Frej, så kan vi mysa.



VERKstaden dansar



En vacker dag kommer den här singeln!


VERKstaden


Bilder? Videoklipp?

Var hälsad gott folk! VERKstaden har svårt att avgöra vad som är tummen upp och tummen ner nu för tiden. Vi får alla möjliga spelningserbjudanden, festivaler, födelsedagsfester,möhippor, svensexor, kyrkor(for real), företagsfester, flyttningsfester och mycket mer. De vill väl ha folk som kan mingla, och alla vet vad vi kan, riiight? Inte nog med det får vi diarrémånga erbjudanden om folk som vill producera åt oss nu, vi är väldigt mån om våra beats så vi får se hur det blir med det! Men det är riktigt fina filurer och hur skönt som helst.

Lite senare idag kommer vi släppa ut lite information om någonting ni.. VERKLIGEN INTE VILL MISSA, kommer vara ONCE IN A LIFETIME grej! Så håll ut, om ni har bilder eller videoklipp så är ni välkomna att mejla oss! Mejlen finns på headern!


Outfitamin.


Var hälsad.

De som känner VERKstaden känner väl till att de är beroende av outfits, typ som Lady Gaga, och det stämmer verkligen! Precis köpt in en ny outfit till spelningen på Tibro (26 mars)! Det kommer bli sjukt vackert! Jag hoppas vi ses där, det är sista spelningen vi gör för Rockkarusellen, sen avgör dem om vi kommer vidare till Göteborg!

Så vi behöver ert stöd! Tack så mycket människor!


Nästa outfit?!.. vem vet...

Med VERKliga Hälsningar
VERKstaden

Ungdomens Hus @ Falköping


Om Man Fikar
(Titta in tjejen i slutet av klippet som bara pekar och bara "OMG DOM ÄR SÅ GRYMMA", hon är grym! )





Spex + LITE av VIKTIG
(En snubbe kastar en ros, en annan filmade allt, vi ville veta vem som kasta, men han vägra visa oss filmklippet, slog sönder mobilen och sprang därifrån... Jag förstår mig inte på människorasen!)





Certain Tiger Live
(Certain Tiger spelar live där, som är ett skit bra band, men Ungdomens Hus påstår att vi spionerade på dem,
vi bara njöt av musiken!)



Tack Ungdomens Hus i Falköping! Ni är otroliga!

Låtar


Var hälsade!

Idag har VERKstaden rånat några kontakter, vi har lyckats skrapa ihop ett par beats och fått gjort en hel del saker. Vi har skrivit klart och producerat klart ungefär 3-4 låtar som väntar på att bli inspelade, så det rullar på så in i VERKstaden så att säga.

Ni vet att ni kan hitta våra låtar på Youtube eller hur? Och en låt på Spotify också? Samt på Myspace? det är fantastiskt!

Vi har riktigt skumma saker på gång, och jag vet inte riktigt om Tibro är redo för oss. Vi får bara hoppas.

Med VERKliga Hälsningar
VERKstaden

Skara @ Tellus

Underbara bilder tagna av Kim Stennabb Caesar (Även okänd som Julius Caesar)

http://www.flickr.com/photos/38738907@N05/

http://www.myspace.com/1bitmonochrome





Hammaren, Sågen och Mejseln




Sågen, Mejseln och Hammaren.


Anonym.


Sågen


Hammaren

'

Tack så mycket!

Polis polis

Hej!

Vi hade en underbar kväll i TELLUS bland alla dödliga människor. Verkligen trevligt att träffa andra raser och vi uppskattar att ni uppskattar oss.

Spelningen i Falköping gick också väldigt bra. Här kommer en sann historia, efter att vi hade handlat på McDonalds som vanliga människor brukar göra så blev vi stoppade av två feminina dominanta varelser som kallade sig för "poliser". De tyckte nämligen inte om att vi såg ut som vi gjorde. Jag trodde rasism mellan raserna hade försvunnit i Sverige? Avskyvärt. Men när vi envisade och demonstrerade att det var så vi såg ut och vi kan inte ändra färg eller utseende på vår päls så lät de oss vara och önskade oss en trevlig kommunikationsväg med er människor på Ungdomens Hus i Falköping. Det gick underbart!


Vi längtar till Tibro. Vi har aldrig varit där, det blir fascinerande.



/Bröderna VERKstaden.

Skara @ Tellus





OM MAN FIKAR







FÖRFESTEN








VIKTIG







FREESTYLE




Med VERKliga Hälsningar
VERKstaden

Var hälsade

Var hälsade.
Vi är VERKstaden. Vi spelar HipHouse musik och är väldigt normala. Tack

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0